Strategiböcker om Stud Poker

Det är många som gillar att spela Stud Poker. Det är inte alls konstigt med tanke på hur populär pokern är just nu. Det verkar som att spelarna inte kan få nog av pokerspel i alla dess former. Självklart är Stud Poker inte något undantag.

Med så många pokerspelare är konkurrensen stenhård. Vad krävs egentligen för att bli framgångsrik? De flesta experter är överens om att den viktigaste delen är att ha en väl utarbetad pokerstrategi.

Ett av de enklaste sätten att ta fram en strategi är genom att vända sig till litteraturen! Det finns flera böcker om Stud Poker-strategier som kan hjälpa dig att bli en bättre spelare. Här kan du läsa lite mer om dessa böcker.

The elements of Seven Card Stud

Det här är en av de absolut bästa böckerna som skrivits på ämnet Seven Card Stud Poker. Boken är skriven av Konstantin Othmer som sedan länge är känd inom pokerbranschen. Det är inte minst tack vare The Elements of Seven Card Stud som han blivit så känd. I den här boken klargör han nämligen hur spelet fungerar. Det finns väldigt mycket att säga om Seven Card Stud och han utelämnar inget viktigt i den här boken.

Dels förklarar han hur regelverket ser ut. Det här gör att även en nybörjare kan hänga med i boken, genom att först få bakgrunden. Sedan går Konstantin vidare med att förklara hur du ska tänka när du spelar. Med andra ord hur du ska lägga upp din Stud Poker-strategi.

Det som gör att Konstantins bok är extra bra är att han verkligen klarar av att förklara matematiken som hela tiden ligger i bakgrunden. Det är därför som The Elements of Seven Card Stud kan ge något som många andra böcker missar.

Pokerteori

Inom pokerlitteraturvärlden är Pokerteori verkligen är bästsäljare. Den är skriven av ingen mindre än David Sklansky. Om du redan är lite insatt i pokervärlden kommer du garanterat att känna igen hans namn. Han har nämligen hjälpt många pokerspelare att bli riktigt bra och är ett minst sagt känt namn. Pokerteori är en bok som är speciellt bra för dig som spelar Stud Poker men även Texas Hold’em. Boken är så populär att många väljer att läsa den även om de spelar andra typer av poker, såsom mörkerpoker.

Den går in på djupet i hur pokern fungerar på ett teoretiskt sätt. Efter att ha läst den här boken står det klart att det till stor del handlar om kunskap. Den som vet mer har helt enkelt en större chans att faktiskt lämna pokerbordet som en vinnare.

Sklansky vet vad han talar om och han vill verkligen lära dig sina bästa tips. Det är detta som gjort honom så populär. Folk upplever att det är enkelt att ta åt sig vad Sklansky talar om.