Strategiböcker om Mörkerpoker

Hur kan du optimera dina chanser till att lyckas inom mörkerpoker? Genom att veta mest såklart! Ett av de absolut bästa sätten för dig att lära dig mer om poker är genom att läsa på ordentligt om ämnet. För att göra det kan du läsa på internet men också i gamla hederliga böcker. Många menar att de gamla hederliga böckerna är absolut bäst. Där vet du att du får råd av någon som vet vad det talar om. Du har mycket att tjäna på med att läsa på om mörkerpoker.

Den viktigaste funktion pokerböckerna har är att ge dig rätt grunder för att du ska kunna skapa dig själv en riktig mörkerpokerstrategi. Alla de riktigt bra spelarna har en tydlig strategi. Det gäller att inte låta känslorna ta överhanden när du spelar poker. Istället bör du hålla dig kall och se till vilket som är det rationella beslutet att ta i en specifik situation.

Här nedan kan du läsa lite om utbudet som finns när det gäller litteratur kopplat till mörkerpoker. Förhoppningsvis kommer du känna att någon av dessa passar dig bra. Alla är olika men med tanke på hur stort utbudet är finns det verkligen något för alla.

The Game of Draw Poker

När man talar om mörkerpoker och böcker är det svårt att inte nämna John William Keller. Han har nämligen skrivit den utan tvekan mest klassiska boken om Mörkerpoker. Frågan är om Kellers bok inte till och med är den mest klassiska av alla pokerböcker.

The Game of Draw Poker släpptes så tidigt som 1889. Boken har alltså mer än 100 år på nacken. Det intressanta är att den är relevant än idag. Eftersom att spelregler inte förändras är det samma principer som gäller nu som när Keller skrev sitt mästerverk. Du kan använda den här boken till att konkret framarbeta en strategi.

Pokerteori

Det här är en annan riktig klassiker. Pokerteori är skriven av David Sklansky som är ett minst sagt auktoritärt namn på ämnet. Hans böcker har länge använts av professionella spelare som vill förbättra sitt spelande. Pokerteori är allra bäst anpassad för dig som gillar att spela Texas Hold’em. Dock är den i allra högsta grad fortfarande relevant för dig som föredrar att lira mörkerpoker. Pokerteori ger dig en bakgrund till pokern och beskriver även hur du bäst kan sätta upp en strategi.

Hitta din strategi online

Med tanke på den stora plats internet har i dagens samhälle är det såklart många som vänder sig till internet för att bli bättre på poker. Det behöver inte vara någon dålig idé, tvärtom. På nätet finns gott om kvalitetsguider skrivna av riktigt duktiga pokerspelare. Den största utmaningen är att sålla bort de mindre seriösa sidorna. När du väl hittat en strategiguide du verkligen gillar kan det vara värt att ha behövt leta lite grann.

Glöm bara inte bort böckerna. Även om internet kan erbjuda mycket är det något speciellt med böcker som kan hjälpa dig lite extra mycket.